Home

Strand fesztivál fellépői

Strand fesztivál 2020 - megvan a fellépők listája nuus

 1. A Strand fesztivál 2020-ban is sztárfellépők tömegével várja a szórakozni vágyókat. Fotó: Rockstar Photographers. A 8. STRAND fesztivál fellépők között lesz Ellie Goulding, Parov Stelar, a Sum 41, Timmy Trumpet, Martin Solveig, a Milky Chance, Wilkinson és Dj Fresh is. A hazai könnyűzenei színtérről koncertet ad mások mellett a Tankcsapda, a Halott Pénz, Majka & Curtis.
 2. Megvannak a STRAND Fesztivál első fellépői. Origo. 2019.11.29. 12:18. Nyolcadszor jelentkezik a Balaton Régió izgalmas eseményeit felvonultató programsorozat, a MOL Nagyon Balaton, és ennek keretében ezúttal is világsztárok sora érkezik majd Zamárdiba, a STRAND Fesztiválra. A 2020-as fesztivál augusztus 18-től 22ig tarta majd
 3. dhárman a 2021-es STRANDon pótolják az elmaradt koncerteket
 4. t további.
 5. Ellie Goulding és a Sum41 is a Strand Fesztivál fellépői között. Balaton.hu- 20.01.22 06:33Utazás. Újabb világsztárokkal bővül a STRAND Fesztivál line upja: augusztusban Zamárdiban lép majd színpadra Ellie Goulding, a Sum41, Dj Fresh és Wilkinson is! Minden eddiginél erősebb line uppal várja a fesztiválozókat a nyolcadik.

Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Hirdetés Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es Strandon pótolják az elmaradt koncerteket Strand fesztivál 2020 - ELMARAD! Jó hír viszont, hogy a STRAND további nemzetközi fellépői, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is megerősítette, hogy érkeznek Zamárdiba, illetve néhány új névvel is gazdagodott a fellépőlista: a Lost Frequencies headlinerként lesz itt, de fellép az Alle Farben. Hírlevél. Minden, amit tudnod kell programokról, infokról és a kihagyhatatlan akciókról! Feliratkozá A Strand Fesztivál 201ö-as fellépői között is számos sztárt és a legjobb magyar énekeseket láthatjuk majd. Akik már biztosan ott lesznek Bastille, John Newman, Jonas Blue, Majka, Halott Pénz, Anna-Marie, Dimitri Vegas és Like Mike is.A többi nevet később hirdetik ki

Az idei évben sajnos több, nemzetközi turné elmarad. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es STRANDon pótolják az elmaradt koncerteket Megvannak a STRAND Fesztivál első 2020-as fellépői! A STRAND Fesztivál hét évvel ezelőtt, a VOLT Produkció szervezésében jött létre és nőtte ki magát a MOL Nagyon Balaton programsorozat keretében a Balaton Régió egyik legfontosabb fesztiváljává, olyannyira, hogy a 2019-es évben gyakorlatilag megduplázta. Ellie Goulding és a Sum41 is a Strand Fesztivál fellépői között. Balaton.hu feb 03. Megosztás Újabb világsztárokkal bővül a STRAND Fesztivál line upja: augusztusban Zamárdiban lép majd színpadra Ellie Goulding, a Sum41, Dj Fresh és Wilkinson is! Minden eddiginél erősebb line uppal várja a fesztiválozókat a nyolcadik STRAND. Jó hír viszont, hogy a STRAND további nemzetközi fellépői, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is megerősítette, hogy augusztus 18-án elinduljon a nyolcadik STRAND Fesztivál, amely iránt minden eddiginél nagyobb az érdeklődés. Ennek ellenére fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy a fesztivál.

Megvannak a STRAND Fesztivál első fellépői

Megvannak a STRAND Fesztivál első fellépői. Kultúra 2019.11.29, 12:18. Nyolcadszor jelentkezik a Balaton Régió izgalmas eseményeit felvonultató programsorozat, a MOL Nagyon Balaton, és ennek keretében ezúttal is világsztárok sora érkezik majd Zamárdiba, a STRAND Fesztiválra. A 2020-as fesztivál augusztus 18-től 22ig tarta majd Az idei évben sajnos több, nemzetközi turné elmarad. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es STRANDon pótolják az elmaradt koncerteket. Negyedikként DJ Fresh lépett. Bár idén elmard a STRAND fesztivál, ám a szervezők kislétszámú ingyenes programokkal várják azokat, akik a hosszú hétvégét Zamárdiban töltik. Bővebben . 2019.07.30.-08.23., Badacsony . Bor7végék . A borgasztronómiai fesztivál kulturális programokkal, Badacsony messze földön híres boraival várja a borok szerelmeseit.. STRAND Fesztivál Strand Fesztivál 2020. június 23. Az idei évben sajnos több, nemzetközi turné elmarad. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Jó hír viszont, hogy a STRAND további nemzetközi fellépői, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is.

Kőbe vésték a 2021-es fesztivál dátumát, és fellépői névsor is van már. A Level 42, Caro Emerald, valamint a Kraak & Smaak is fellép a tervek szerint a jövő évi Paloznaki Jazzpikniken. A 2021-re immár kilencedik alkalommal szervezett fesztivál július 29-től 31-ig tart Kiemelt kép: Strand fesztivál hivatalos sajtófotó 30 ÉVES AZ ANIMAL CANNIBALS 30Y ANNE-MARIE Caramel déli part DENIZ Dimitri Vegas & Like Mike fesztivál HAVAI GÁBOR HIP HOP BEACH BY ANIMAL CANNIBALS IAMSOYUZ Irie Maffia JETLAG KAMA Kelemen Kabátban KÓBOR ZSÓKA ÉS POLGÁR PATRIK SENSO MAGICO strand Supernem Szabó Balázs Bandája.

Lemondások miatt változik a Strand Fesztivál fellépősora

 1. Jó hír viszont, hogy a STRAND további nemzetközi fellépői, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is megerősítette, hogy érkeznek Zamárdiba, illetve mától néhány új névvel is gazdagodott a fellépőlista: a Lost Frequencies headlinerként érkezik Zamárdiba, de fellép az Alle Farben, Sikdope, Funtcase.
 2. Idén sem kell aggódnia a fesztiválozóknak, hogy hatalmas és fergeteges hangulatú rendezvények nélkül maradnak a nyár folyamán. Az idei nyár egyik kiemelkedő fesztiválja lesz ismét a STRAND Fesztivál. A Zamárdiban augusztus 20-24 között megrendezendő fesztivál 2013-ban indult útjára a MOL Balaton program keretében, és mára a Balaton egyik legkedveltebb nyári.
 3. A Strand Fesztivál 2019-as fellépői között is számos sztárt és a legjobb magyar énekeseket láthatjuk majd. Akik már biztosan ott lesznek Majka, Halott pénz, Dimitiri Vegas, Like Mike, Jonas Blue, John Newman, Bastilla. A 2019-es fesztiválra megkezdték a jegy és bérletértékesítést
 4. Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket - hazaiakat és külföldieket egyaránt

Jegy; Összes. Összes; Személy; Film; Színdarab; Tv műsor; Esemény; Moziműsor; Színházműsor Hétvég Az idén 5 naposra bővült STRAND Fesztivál fellépői között megtaláljuk a britek újdonsült pophercegnőjét és a tortadobáló DJ-t is. Augusztus 20-án, a Petőfi Zenei Díj gálaműsorával indul, és egészen augusztus 24-ig várja a fesztiválozókat Zamárdiban az idei STRAND Nem egyszerű menet az idei nyár, de a Strand Fesztivál szervezői is igyekeznek a lehető legjobb élménypakkot kihozni belőle a rajongóknak! Bár sajnos négy külföldi fellépő - a Sum 41, Ellie Goulding, Milky Chance és DJ Fresh - a turnéjuk teljes visszamondása miatt a 2020-as zamárdi befutót törölte a naptárából, a Strand-csapat 6 új nevet - Alle Farben, Sikdope.

Strand Fesztivál 2017. Címkék. 2017. augusztus. 25 - 26. MOL - Petőfi Rádió Nagyszínpad csütörtök, aug. 24. 21:30-23:00 A fesztivál egyik legjobban várt fellépői vitathatatlanul a brit Bastille. A csapat tavaly jelentette meg második nagylemezét Wild World címmel, amely három hétig tarolt a brit lemezeladási listákon, az. Az idei évben sajnos több, nemzetközi turné elmarad. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es STR A Strand Fesztivál minden éven hatalmas bulival zárja a nyarat! Gyere el Te is és bulizz a haverokkal egy utolsó, nyárzáró fesztiválon! Az idei év fellépői többek között: Ellie Goulding,Parov Stelar,SUM 41,Timmy Trumpet,Martin Solveig,Milky Chance,Wilkinson Live,DJ Fresh,Tankcsapda,Halott Pénz,Majka&Curtis,Irie Maffia,Horváth.

STRAND Fesztivál: több neves előadó is visszamondta az

Az idei évben több nemzetközi turné elmarad. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es STRANDon pótolják az elmaradt koncerteket A Sziget Fesztivál (vagy röviden Sziget, ritkábban angolul: Island Festival) Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye, melyet minden év augusztusában rendeznek meg Budapesten, az Óbudai-szigeten. 2011-ben Európa huszonöt legnagyobb fesztiválja közül a Sziget lett az első a Yourope (európai fesztiválszövetség) és a Virtual Festivals Europe által. Nagy neveket jelentett be a STRAND fesztivál: ők az idei fellépők - Újabb világsztárokkal bővül a STRAND Fesztivál line upja: augusztusban Zamárdiban lép majd színpadra Ellie Goulding, a Sum41, Dj Fresh és Wilkinson is! Minden eddiginél erősebb line uppal várja a fesztiválozókat a nyolcadik STRAND.. Megvannak a STRAND Fesztivál első fellépői. Parov Stelar és a Milky Chance is ott lesznek Zamárdiban. origo.hu 1 éve. Tovább olvasom . Még több friss hír. Nemcsak kutyákat, macskát is visz Biden a Fehér Házba. szeretlekmagyarorszag.hu 16 órája. Tredni italok: Megérkezett az Opera Vodka!.

A Strand Fesztivál ebben az évben is a hazai könnyűzene színe-javát felvonultatja a fesztiválozók legnagyobb örömére! Halott Pénz, Vad Fruttik, Quimby és Kiscsillag is szerepel a Strand Fesztivál fellépői között, a Punnany Massif pedig exkluzív nagykoncerttel várja a rajongókat. A hazai fellépők mellett természetesen külföldi sztárok koncertjeit is megtaláljátok a. A SZIN-nek és a STRAND-nak komoly külföldi fellépői vannak, akikről - nem személy szerint, hanem úgy általában - úgy vélekednek többen szakmabeliek és -kívüliek is, hogy nem fognak turnézni ezen a nyáron, leginkább azért, mert a nyugat-európai törlések miatt kidőltek alóluk a fesztiválok.. A SZIN esetében Jason Derulo, a Rudimental, John Newman, DubFX és a. 2018. augusztus 22-én indul a 6. STRAND Fesztivál Zamárdiban, melyre most jelentették be a szervezők az egyik legaktuálisabb világsztár DJ-producer, Robin Schulz részvételét, a következő hetekben pedig további neveket ígérnek A fesztivál további nemzetközi fellépői, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is megerősítette, hogy érkeznek Zamárdiba, illetve néhány új névvel is gazdagodott a fellépőlista: a Lost Frequencies headlinerként érkezik, de fellép az Alle Farben, Sikdope, Funtcase, Chime, Franky Nuts és Oliverse, valamint további 150 fellépő érkezik még az. A Strand Fesztivál 2018-as fellépői között ott lesz a Sigala, Thirty Secunds to The Mars, Kungs, Robin Schulz, Ákos és még sokan mások. Jegyinfók és jegyvásárlás itt! Az early bird vásárlókat számos kedvezmény várja majd

Az elmaradt fesztiválok fellépői tarthatnak raktárkoncerteket Elmarad a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Fishing On Orfű is . Kérik a fesztiválozókat, hogy a jegyüket a következő nyáron használják fel. július 30., 10:36. Fő a biztonság a gödöllői hárfafesztiválon. Mára a STRAND nemcsak a MOL Nagyon Balaton egyik ékköve, de Magyarország egyik legnépszerűbb, új fesztiváljaként vált ismertté, amelyre évente közel százezren látogatnak el Zamárdiba. A fesztiválon a Petőfi Rádió kedvenc hazai fellépői mellett naponta több világsztár is fellép. A fesztivál idén is a már jól. STRAND Fesztivál: műsorváltozás. Jó hír viszont, hogy a STRAND további nemzetközi fellépői, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is megerősítette, hogy érkeznek Zamárdiba, illetve mától néhány új névvel is gazdagodott a fellépőlista: a Lost Frequencies headlinerként érkezik Zamárdiba, de. STRAND Fesztivál: műsorváltozás Az idei évben sajnos több, nemzetközi turné elmarad. Ahogyan már korábban is sejteni lehetett, ez a STRAND Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM.. STRAND Fesztivál Zamárdiban, melyre most jelentették be a szervezők az egyik legaktuálisabb világsztár DJ-producer, Robin Schulz részvételét, a következő hetekben pedig további neveket ígérnek. A kedvezményes, early bird jegyelővétel december 5-20-a között tart. A STRAND 2017-es aftermovie-ja pedig lentebb látható

Nagy neveket jelentett be a STRAND fesztivál: ők az idei

 1. Szinte az összes, jelentősebb hazai fesztivál, számos klub és igazán fontos koncerthelyszín közösen mozgósítja a hazai művészvilágot. Arra buzdítják a zenészeket, popsztárokat, előadókat, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a MARADJ OTTHON! kampányban. Közösen indítják el a virtuális MARADJ OTTHON
 2. 2018. augusztus 22-én indul a 6. STRAND Fesztivál 2018 Zamárdiban, melyre most jelentették be a szervezők az egyik legaktuálisabb világsztár DJ-producer, Robin Schulz részvételét, a következő hetekben pedig további neveket ígérnek. A STRAND Fesztivált a MOL Nagyon Balaton program keretében öt évvel ezelőtt indította útjára a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió
 3. Negyedikként DJ Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel - közölték a fesztivál szervezői. Jó hír viszont, hogy a STRAND további nemzetközi fellépői, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is megerősítette, hogy érkeznek Zamárdiba, illetve mától néhány új.
 4. A 6. STRAND Fesztivál két nagyszínpadának részletes programját tették közzé a fesztivál szervezői, amiből kiderül, hogy a nyitónapon, a Petőfi Zenei Díj A 6. STRAND Fesztivál két nagyszínpadának részletes programját tették közzé a fesztivál szervezői
 5. dhárman a 2021-es.
 6. Strand Fesztivál. strand . Több külföldi sztárfellépő koncertje is elmarad a STRAND Fesztiválon - Jó hír is van persze . hogy a STRAND további nemzetközi fellépői, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is megerősítette, hogy érkeznek Zamárdiba, illetve mától néhány új névvel is gazdagodott.
 7. t Robin Schulz, Rag'n'Bone Man, Fritz Kalkbrenner vagy a SNAP!De persze száznál több magyar zenekar is fellép a Tankcsapdától Ákoson át az Ivan & The Parazolig

Strand fesztivál: a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky

 1. Újabb világsztárokkal bővül a STRAND Fesztivál line upja: augusztusban Zamárdiban lép majd színpadra Ellie Goulding, a Sum41, Dj Fresh és Wilkinson is! Minden eddiginél erősebb line uppal várja a fesztiválozókat a nyolcadik STRAND Fesztivál. A MOL Nagyon Balaton és a VOLT Produkció kiemelt jelentőségű eseményére az eddig bejelentett Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin.
 2. Biztonsági öveket becsatolni, a STRAND Fesztivál színpadán az Asking Alexandria! Ugye hatalmasat fogunk rájuk tombolni? :) A #strand2016 további fellépői: Hurts ★ Hollywood Undead ★ Tom Odell ★..
 3. t a csillagok. Mély fájdalommal.

STRAND Fesztivál: műsorváltozás - MyMusi

Video: Strand fesztivál 2020 - ELMARAD

Kiderültek a 2020-as EFOTT fő fellépői. Fesztivál . 2020-06-10 2020-06-10 Kövesi Péter 0 Comment. Alig egy hónapja fixálódott, hogy az EFOTT 2020-ban is nyitja kapuit: csúsztatott időpontban, augusztus 26-30. között várja majd az érdeklődőket hogy milyen programmal indul Zamárdiban a STRAND Fesztivál. 2020 augusztus 18. 2021. január első hétvégéjén újra megrendezzük a Made in Pécs Fesztivált, a pécsi zenekarok fesztiválját. A fesztivál célja, hogy műfajtól függetlenül, professzionális körülmények között bemutatkozási lehetőséget biztosítson Pécs összes zenekarának A Strand Fesztivál nem véletlenül érdemelte ki a Sziget kistestvére becenevet. Főként azért, mert lényegesen kisebb, mint a mára világhírűvé vált budapesti fesztivál, és nem is bővelkedik akkora nemzetközi felhozatallal, mint a nagy testvére, viszont hangulat terén talán túl is szárnyalja őt

Programok - STRAND Fesztivál

Elsőként a Strand fellépői közül választottuk ki azokat, akiknek a koncertje alatt átcsúsznánk kötélen a nagyszínpad előtt. Bezárás. Hirdetés Kapcsolódó program. éjszakai élet; Strand Fesztivál 2016. Címkék. 2016. augusztus. 24 - 27. A fesztivál területén számos élmény közül válogathatunk. Mielőtt lezárnánk a. Budapest - Rag n Bone Man, TroyBoi, valamint a 15. születésnapját a Petőfi Zenei Díj gáláját követő koncerten ünneplő Punnany Massif is fellép az idei Strand Fesztiválon, amelyet augusztus 22-től 25-ig rendeznek Zamárdiban Magyarországi tematikus szabadidős és utazási programajánlatok. Belföldi turisztikai programok, látnivalók, rendezvények, programcsomagok, eseménynaptárak. Budapesti Halfesztivá A STRAND Fesztivál idei, 2017-es aftermovie-ja igyekszik kedvet csinálni a jövő évi bulizáshoz is: A 2018--as sztárfellépő, Robin Schulz, generációjának legsikeresebb DJ-producere friss lemezével érkezik Zamárdiba, de biztosra vehetjük, hogy az aranykezű művész miden gigaslágerét bemutatja majd a koncertjén, ami belefér. Sajnos a legnagyobb nevek, mint a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance is 2021-re tolta turnéját, ami viszont jó hír, hogy már most sikerült leegyeztetni velük, hogy egy év múlva is szívesen látott vendégek lesznek Zamárdiban. A negyedik kieső DJ Fresh, aki idén már sehol nem óhajt fellépni.. A Strand további nemzetközi fellépői, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin.

Strand Fesztivál 2019 - Fellépők és jegyek itt! - 2019

Augusztus 20-24. között több száz programot vonultat fel Zamárdiban az idei STRAND Fesztivál. A szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két ügyet is a zászlajukra tűztek: a hazai- és világsztárok bevonásával segítik a rászoruló gyerekek iskolakezdését, illetve a tanári pálya megbecsülése érdekében. A VOLT, a Sound és a Sziget nagy hármasa mellett már a B My Lake és a Strand Fesztivál is a megszokott nyári fesztiválok között van: ezeken természetesen nagyon jó bulizni, és tényleg igaz nagy fellépőket is sikerül a szervezőknek megszereznie rájuk, de ha az idő és az anyagi kereted engedi, akkor érdemes a nagyok mellett egy kisebb, vagy egy kevésbé megszokott. Különböző fesztiválsportok (élőteke, vízifoci, Hubertus kalandpark) is színesítették a fesztivált, a strand használata pedig ingyenes volt. Fellépők. A fesztivál legnevesebb külföldi fellépői voltak: Toy Dolls, New Model Army, EZ-Rollers, Dog Eat Dog,.

STRAND Fesztivál: műsorváltozás - Style Magazi

Augusztus 20-án vette kezdetét a Dunántúl egyik legnagyobb fesztiválja, a Strand Fesztivál Zamárdiban! Kihirdették a 2014-es BRAVO OTTO fellépőit A BRAVO OTTO Díjátadó Gálát idén május 31-én, szombaton rendezik meg, a helyszín változatlanul a Westend City Center Millennium Tetőkert A Telekom VOLT Fesztivál fellépői forrás: Prím Online, 2018. március 14. 13:57 A nemzeti ünnep előtt 1, a június 26-i kapunyitás előtt pedig majd' 100 nappal 5 színpad részletes programjával, 125 magyar fellépővel bővült a Telekom VOLT Fesztivál programja. És ez még nem minden: további 8 helyszín programja hamarosan. 2018. augusztus 22-én indul a 6. STRAND Fesztivál Zamárdiban, melyen az egyik legaktuálisabb világsztár DJ-producer, Robin Schulz is fellép. A STRAND Fesztivált a MOL Nagyon Balaton program keretében öt évvel ezelőtt indította útjára a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió Tombol a nyár és a fesztiválszezon! Szórakozásra még bőven van lehetőség, megmutatjuk, a Pannon Presztízs magazin szerint hová érdemes még ellátogatni, és az egyes helyszíneken milyen programokra, je

STRAND - Nagyon Zene Fesztivál Zamárdi, 2014. augusztus 20 - 23. A Strand-on már biztosan fellép a Magyarországon rendkívül népszerű osztrák Parov Stelar Band, amely már többször koncertezett hazánkban, mindig hatalmas sikerrel, és most egy exkluzív show-val fog érkezni Strand Fesztivál 2018 - Robin Schulz az első fellépő! 2018. augusztus 22-én indul a 6. STRAND Fesztivál Zamárdiban, melyre most jelentették be a szervezők az egyik legaktuálisabb világsztár DJ-producer, Robin Schulz részvételét, a következő hetekben pedig további neveket ígérnek A Petőfi Rádió és a MOL bemutatja: STRAND - Nagyon Zene Fesztivál Zamárdi, augusztus 19-22. Harmadik alkalommal ad otthont Zamárdi szabadstrandja a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös fesztiváljának. A STRANDon idén is jelen lesz a teljes hazai élvonal, Ákostól a Punnany Massifig, a Wellhello-tól a Halott Pénzig. A nívós világsztár-kínálatban olyan nevek kapta 2018. augusztus 22-én indul a 6. STRAND Fesztivál Zamárdiban. A szervezők bejelentették az egyik legaktuálisabb világsztár DJ-producer, Robin Schulz részvételét, a következő hetekben pedig további neveket ígérnek. A kedvezményes, early bird jegyelővétel december 5-20-a között tart. A STRAND 2017-es aftermovie-ja pedig itt látható Elmarad a Strand Fesztivál, az Efott, a Fishing On Orfű is. A zamárdi Strand Fesztivál, a velencei-tavi EFOTT, a Fishing On Orfű, a szegedi SZIN, a Paloznaki Jazzpiknik és az adyligeti Kolorádó Fesztivál is elmarad a kormány csütörtöki döntése, az 500 főnél nagyobb rendezvényekre továbbra i

Megvannak a STRAND Fesztivál első 2020-as fellépői

Szuper fellépők jönnek idén is a Balaton Soundra - Noizz

Programok • MOL Nagyon Balato

Ők lesznek a 2018-as Szabadság Feszt fellépőiÍme, az idei Kid's Choice Awards fellépői

Komoly változások a STRAND-on - Magyar Hírla

primateÉlvezhetetlen volt a tegnapi Macklemore & Ryan Lewis aAgárdi Popstrand 2018 - IRIGY HÓNALJMIRIGY, KERESZTES
 • Sárkányok irány az ismeretlen 7 évad 1 rész indavideo.
 • Family frost pulykamell.
 • Reformkor és romantika magyarországon.
 • Röntgen kamion.
 • Kecskemét kertészeti iskola.
 • Menyasszonyi ruha 2020.
 • Németjuhász kiskutya békés megye.
 • Fenyőfa felnyírása.
 • Sony playstation 4 pro 1tb (ps4 pro) extra dualshock 4 controller.
 • Keres kinál ingyenelvihető.
 • Rajz kivetítő.
 • Kopaszi gát megközelítése tömegközlekedéssel.
 • Honda Civic gen 8.
 • Otp karbantartás 2020.
 • Életképek 2. rész.
 • Röntgen kamion.
 • Törtarany felvásárlás.
 • Eve online kezdőknek.
 • Neurovasculáris kompresszió.
 • Kínai csirkecomb receptek.
 • Transformers prime szörnyvadászok.
 • Csillagainkban a hiba előzetes.
 • Ökör állat.
 • Csalogány éneke.
 • Jazz borétterem szolnok étlap.
 • A páva mit jelképez.
 • Hecsedli.
 • Omlós vajas sajtos perec.
 • Vr videók.
 • Tejfog ciszta.
 • Ak26 pacino zeneszöveg.
 • Madarak és fák napja kreatív.
 • Reserved edenred.
 • Claus schenk von stauffenberg.
 • Gyógyszer vény nélkül.
 • Trolibusz vezetői engedély.
 • Nutriklub mellgyulladás.
 • Vizi palma gondozasa.
 • Leesésgátló szivacs.
 • Minecraft lélek fáklya craft.
 • Kőbányai szent. lászló plébánia youtube oldala.